може ли ръчната нещо да е затегнала леко на задна дясна гума та да свири като на спиране. понеже скоро мисла да смена дискове и накладки отзад и ще спре да свири но явно пак ще опира. как се отпуска?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Свирене от задна дясна спирачка при движение
Collapse
X
-
Ако е ръчната се сменя жилото с ново или се раздвижва старото. Но може и да е от друго.
В движение ли го прави или като спираш?
Ако е в движение като натиснеш леко спирачка изчезва ли свиренето?Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
-
А все пак те прегряват ли - има ли разлика в темп на задните дискове?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от napoli Покажи съобщениеПри мен беше същата история,оказа се жило ръчна спирачка.Откачаш жилото от апарата разбира се,ако си сръчен в ръцете и връщаш планката назад за всеки случай,караш и споделяш.1.9JTD 105+
Comment
-
Ами ако е от жилото и не го смениш или оправиш е нормално да се появи. Това ще ти позволи обаче да потвърдиш или отхвърлиш причина за проблема. ти само като погледнеш ще видиш дали е заяло жило на ръчна или не.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от slavco_156 Покажи съобщениеКолеги има ли лек ако рачната ти мрзне когато надвор е под 0*. Това означава дека од некаде ми навлиза вода в жилото. Това моје ли да се оправи или само ново жило да си сложам"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment